De Spoorweg Materieel Co. van Suzhouzhongyue, Ltd. 

                     Waar er spoorweg is, daar zijn wij!

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Over ons

Dienst

Van goede kwaliteit De Schroeven van de spoorwegdwarsbalk voor verkoop
Na een vergelijking van het aantal Spoor Vastmakend Systeem, vond ik dat de kwaliteit van ZY-producten beter is dan anderen. Kies zo ZY juist is.

—— Jim

Onlangs samengewerkt met Suzhou Zhongyue, zijn wij zeer tevreden. Niet alleen hun producten maar hun diensten al zeer goed.

—— Jack

Ik ben online Chatten Nu

Suzhou Zhongyue Railway Material Co.,Ltd.

1
Suzhou Zhongyue Railway  Material Co.,Ltd.
Zhongyuefabriek

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Noord-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : ZY
Aantal werknemers : 50~150
Jaarlijkse omzet : 100,000,000-200,000,000
Opgericht Jaar : 2003
Export pct : 90% - 100%
Location: Shanghai, China

Standaarddelen


Wij leveren standaardspoorwegbevestigingsmiddel zoals de elastische klem, de spoorbout, de vissenplaat, de spoorschouder, het anker, de aar, de schroef, de hondaar, de plastic pen, het stootkussen, de wasmachine, de nylon isolatie, en het voortbewegingsremblok.

 

 

Aangepaste Delen


Wij kunnen steekproeven aan onze klanten kostenloos aanbieden. om alle die bevestigingsmiddelen te verzekeren worden geproduceerd om de eisen die van klanten te ontmoeten, zouden wij steekproeven volgens de ontwerptekeningen door onze cliënt vóór massaproduktie worden bevestigd maken.

 

 

Kwaliteitscontrole


Omdat wij de kwaliteit van onze producten en onze klanten eerst zetten, bedraagt het kwaliteitscontrolebeheer een prioriteit ZY. Wij zijn verleend het ISO9001-2008-certificaat, en ontvangen de productievergunning voor onze spoorwegproducten van de Spoorwegministerie van China. Ons productieproces is overzicht, met een gevorderd vorm-verwerkend centrum, twee productielijnen voor spoorklemmen, thermische behandelingslijnen, en 20 productielijnen voor spoorwegbevestigingsmiddelen. Wij hebben ook een volledige lijn van het inspecteren van materiaal.

 

 

Waarborg


Veroorzakend hoogte - de kwaliteitsproducten en het verstrekken van superieure klantenservice bedragen hoogste prioriteiten ZY. Daarom dringen wij erop aan dat onze producten in overeenstemming met de goedgekeurde die specificaties zijn door de koper worden verklaard. Wij zorgen ook ervoor dat onze producten van productietekorten voor een periode van drie jaar vanaf de datum van ontvangstbewijs vrij zijn. Binnen de garantieperiode, worden alle producten die niet met de specificaties van de kopers in overeenstemming zijn of gevonden om productietekorten te hebben vervangen binnen 60 dagen na het ontvangen van de schriftelijke kennisgeving van de koper van het probleem. Al onze spoor vastmakende producten worden verstrekt met over driejarige garantie.

 

 

Cliënt-georiënteerd


Bij ZY, streven wij ernaar om de geprijsde producten aan onze internationale klanten concurrerendst aan te bieden. Daarom heeft ZY zakelijke relaties die op lange termijn met de grootste staalfabrieken van het land, ons toelaten om de laagste materiële beschikbare prijzen te ontvangen. Het technische team van ZY vindt de rendabelste productietechnieken om ervoor te zorgen dat de productiekost op alle niveaus wordt gecontroleerd. Om loonkosten te controleren, zoeken wij manieren om werknemersefficiency te verbeteren en hun sterke punten het best te gebruiken.

 

 

Dien de Spoorwegindustrie Wereldwijd


Werkend met de geest van volharding en de achtervolging van voortreffelijkheid, en met het doel om prima spoorwegmateriaal aan de wereld te verstrekken, zouden wij bij ZY uw betrouwbare leverancier van het spoorwegbevestigingsmiddel willen zijn. Wij verheugen ons op de bouw van een rooskleurige toekomst met u!

Wij kunnen vrije steekproeven aan onze klanten aanbieden. Vóór massaproduktie die, maken wij productsteekproeven volgens de ontwerptekeningen door onze cliënt worden bevestigd, om al onze geproduceerde spoorwegbevestigingsmiddelen ervoor te zorgen ontmoeten de eisen van klanten.

Al onze spoor vastmakende producten worden verstrekt met over driejarige garantie.

Contactgegevens
Suzhou Zhongyue Railway Material Co.,Ltd.

Contactpersoon: Miss.

Tel.: 86-0512-36910978

Fax: 86-0512-36910988

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)