Platen van spoorwegvissen, de te verbinden spoor gezamenlijke bars of gezamenlijke sporen

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Suzhou, China
Merknaam: ZHONGYUE
Certificering: ISO9001:2008&ISO14001
Modelnummer: Aangepaste modellen
Min. bestelaantal: 5000pcs
Prijs: negotiable
Verpakking Details: In bundel met pallets
Levertijd: 10 ontvingen de werkdagen na uw betaling
Levering vermogen: 500000pcs elke maand
Productnaam: De gewone van de vissenplaten van spoorverbindingen gezamenlijke bars op een spoorwegspoor Toepassing:: verbind of gezamenlijke sporen
Type:: 115RE, 132-136RE, UIC54, UIC60, 50Kg, enz. Structuur:: Gewone spoorverbinding
Norm:: BS, ASTM en DIN, onder andere. Aantallen Gaten: 4 gaten of 6 gaten
Materiaal: Q235,45#, 50# Pakket:: In Bundel met pallets

De gewone van de vissenplaten van spoorverbindingen gezamenlijke bars op een spoorwegspoor

 

De platen van de spoorwegvissen van ZHONGYUE, ook genoemd spoorverbindingen of gezamenlijke bars, bieden een verschillende functie aan andere spoorcomponenten aan. De spoorverbindingen zijn vlakke die metaalplaten gewoonlijk worden gebruikt om adjacent twee sporen aan een aantal spoorbouten of spoorwegaren te verbinden.

 

Traditioneel, worden de platen van spoorwegvissen met sommige gaten op de einden van de te verbinden secties geboord. Er zijn sommige gaten in het eind van spoorwegspoor, die opgesteld met de gaten in de plaat van spoorwegvissen en verbonden gebruikend een spoorbout worden gebruikt. In het algemeen, worden de platen van spoorwegvissen gemaakt van staal, maar de plastieken en de samenstellingen zijn alternatieve grondstoffen voor spoorverbindingen.

 

De plaat van spoorvissen, ook genoemd spoor gezamenlijke bars, is één van de gemeenschappelijkste soorten spoorbevestigingsmiddelen. Hieronder is de specifieke informatie over de plaat van spoorvissen.

Definitie: om te verbinden of gezamenlijke sporen
Een spoorlasplaat, ook genoemd lasbar of gezamenlijke die bar, is een apparaat wordt gebruikt om de einden van twee sporen aan bouten in een spoor te verbinden. Het kan in 3 types volgens licht spoor, zwaar spoor en kraanspoor worden verdeeld. Het aangewezen vervangstuk om een spoor gezamenlijke bar te bevestigen is de reeks van de vissenbout, die altijd van een fishtail bout, een spoornoot, een vlakke wasmachine en de lentewasmachine wordt gemaakt. Elke 2 lasplaten (één eenheid) vergen 6 of 4 vissenbouten. Definitie: om te verbinden of gezamenlijke sporen
Een spoorlasplaat, ook genoemd lasbar of gezamenlijke die bar, is een apparaat wordt gebruikt om de einden van twee sporen aan bouten in een spoor te verbinden. Het kan in 3 types volgens licht spoor, zwaar spoor en kraanspoor worden verdeeld. Het aangewezen vervangstuk om een spoor gezamenlijke bar te bevestigen is de reeks van de vissenbout, die altijd van een fishtail bout, een spoornoot, een vlakke wasmachine en de lentewasmachine wordt gemaakt. Elke 2 lasplaten (één eenheid) vergen 6 of 4 vissenbouten.
Functie: om de uitgebreide continuïteit van het spoor te handhaven
Er zijn boutgaten in het midden van een lasplaat in spoorwegspoor dat wordt gebruikt. Boven en onder de gaten horizontale as, zijn er boven en beneden werkende gezichten om de bodem van eindpunt van spoorlijn in aanbouw en de bovenkant van spoorflens te raken, respectievelijk. Het achtereind van bovengenoemd omhoog-werken-gezicht vormt een overgangssectie over de spooroppervlakte terwijl zich omhoog het uitbreiden, die een brug-boog van hoogte in midden maar laag aan twee einden wordt, oriënterend langs de lengte van de spoor gezamenlijke bars. Dergelijke kan het brug-boog kader eenvoudig, om het effect van vervoerwielen te verminderen tot de verbindingen van het staalspoor en de continuïteit van longitudinale spanning versterken bij de verbindingen van het staalspoor om het vlotte overgaan van de trein te verbeteren.
 
 
Type Lengte/Diameter Gewicht (Kg)
115RE 4 gat 24 ″ 17.04
115RE 6 gat -36 ″ 25.56
132-136RE 4hole-24 ″ 17.75
132-136RE 6hole-36 ″ 26.63
UIC60 gat 4 - 630/¢ 26 18.07
UIC60 4 gat-600/¢ 28 17.47
UIC60 gat 4 - 630/¢ 25 18.1
UIC54 4hole 14.34
UIC54 6hole- 800 19.94
BS80A 4hole 6.5
BS90A 685.8 / ¢ 26 13.23
BS90A 792.9/ ¢ 26 .2 15.34
90/91LB gat 4 18.08
90/91LB 6hole 19.9
50Kg 4hole 14.3
50Kg 6hole 19.5
BS75R 4hole 6.56
BS60A 4hole 5.61
S49 gat 4 9.71

 

Types van de platen van spoorwegvissen
Volgens texturen, kunnen de lasplaten van het spoorwegspoor van knoestig en/gietijzer, Q235 worden gemaakt die smeden blacksmithing rollen. De modellen van de lasplatenverbinding kunnen afhankelijk van spoorgewicht zoals 8kg, 12kg, 15kg, 18kg, 22kg, 24kg, 30kg, 38kg, 43kg, 50kg, 60kg, 75kg, enz. worden verdeeld.
 
Oppervlakteverzoeken van spoorweglasplaten
De lasplaat is een verbindend verband tussen het voorafgaan en de volgende staalsporen. Daarom als de kwaliteit van de lasplaat slecht is, zouden de veroorzaakte gevolgen unimaginable zijn. Vele kwaliteitscontroleregels zullen tijdens productie, met inbegrip van oppervlakteverzoeken worden gevolgd zoals hieronder:
De lasplaatoppervlakte zou zonder enige barst, het met littekens bedekken, krassen of een andere tekorten schoon en vlot moeten zijn. De eindgezichten zullen niet met enige teken of inlassing van de inkrimpingsholte zijn. De toegestane oppervlaktetekorten en de relatieve geometrische hoeveelheid voor zowel lichte als zware sporen zullen binnen de waaier van standaardbepalingen zijn.
 
Een lasplaat van spoor na het rollen zou zonder het significante buigen of torsie recht moeten zijn.
Het assembleren en onderhoud van vissenplaten in spoorweg
Om het fijne gebruik van spoorwegtoebehoren en montage met inbegrip van de bars van de spoorlas te verzekeren, is het noodzakelijk om de lasplaten te handhaven van tijd tot tijd, de materiaalkwaliteit te verbeteren en om het even welke ongevallen te vermijden. Het assembleren en onderhouds de normen van de platen van spoorwegvissen zijn zoals hieronder:
 
Het het assembleren van de lasplaten apparaat op zijn plaats zonder enige wonden of barsten; goed vaste vissenbouten.
Elk aangesloten staaf of uit-slotapparaat wordt niet gevonden met enige wonden of barsten. Geen het malen of corrosie op het staaflichaam en gat minder dan 1mm van de schuringsspeld met goede isolatie.
 
De de isolatieverbinding van alle ijzerstaven en het isolatieverband tussen uit-slotijzer en maatstaaf zijn beide boete. Bij niet geïsoleerde voorwaarde, 3mm zal het hiaat en niet in andere delen worden gehouden. De bouten worden bevestigd goed op zijn plaats ook.
 
Om niets te waarborgen wordt de barst gevonden op shell van de schakelaarmachine om lasplaten te installeren, en de installatie is vast op goede slotvoorwaarde.
 
Om de olietank te verzekeren stabiliseert de kring in goede beschermde voorwaarde zonder enige schade of wordt begraven langs of ander puin.
 
 
Platen van spoorwegvissen, de te verbinden spoor gezamenlijke bars of gezamenlijke sporen 0Platen van spoorwegvissen, de te verbinden spoor gezamenlijke bars of gezamenlijke sporen 1Platen van spoorwegvissen, de te verbinden spoor gezamenlijke bars of gezamenlijke sporen 2

 

Contactgegevens
Eric